Webes grafikák

Egy weboldal vagy mobil applikáció grafikai tervezésénél a felhasználói élményt alakítjuk ki. Ez a fogalom - amire csak a UI/UX rövidítéssel szoktak hivatkozni - felel azért, hogy a megcélzott felhasználó könnyen és gyorsan tudjon eligazodni a honlapon vagy az applikációban. Írott és íratlan szabályok sorát kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy megfelelő eredményt kapjunk. Akkor vagyunk sikeresek, ha azt halljuk: "Természetes, hogy mindent megtaláltam, mert minden ott volt, ahol kerestem!" A honlapokat, applikációkat ezért úgy tervezzük, hogy egy-egy információhoz több úton is el lehessen jutni.

"

Ha tudjuk nagyjából, hogy mit szeretnénk, biztosak lehetünk benne, hogy találni fognak egy olyan megoldást rá, amire aztán mi is büszkék lehetünk.

"
Pótári Mihály
a mártélyi ÁMK megbízott vezetője
"

Ötleteik, tanácsaik és a mi aktívabb bevonódásunk együttes hatására sokkal több és sokkal jobb lett az adatbázis, mint ahogy azt eredetileg elgondoltuk. 

Ha azt szeretnénk, hogy egy a cégünk vagy szervezetünk számára optimális rendszer jöjjön létre, akkor feltétlenül érdemes velük dolgozni.

Nem szeretik a fél- vagy látszatmegoldásokat, addig fognak dolgozni, míg minden a helyén nem lesz. 

Sokszor továbbgondolják a feladatokat, olyan megoldásokkal, ötletekkel állnak elő, amire mi nem gondoltunk, ugyanakkor nem szívesen csinálnak olyat, amire szerintük nincs szükségünk. Ez azt is jelenti, hogy mellérendelt munkakapcsolatra kell készülni velük, akkor is, ha mi fizetünk. Mert megdolgoznak érte.

"
Kiss István Didák
Magyarországi Szerzeteselöljárók Irodájának irodavezetője