pokerfood.hu

pokerfood.hu

Megrendelőnk, egy szegedi ételkiszállító cég azt kérte tőlünk, hogy egy modern, dinamikus, de nagyon egyszerű honlapot készítsünk, melynek segítségével ügyfeleik könnyen megismerik őket, és a meglévő on-line felületen keresztül leadhatják rendelésüket.

A vállalkozást jobban megismerve ajánlottuk nekik a manapság egyre divatosabb krétatáblára emlékeztető megjelenést, amihez barátságos meleg színeket (zöld, narancs), a címekhez kézzel írt hatású betűtípusokat és krétarajzot imitáló dekorációt használtunk.

A nyitóképernyőre egy fotómontázst állítottunk össze, melyben a cég nevével (póker - food) játszva kártyalapokon jelenítettük meg néhány, szigorúan a cég által készített étel fényképét.

pokerfood.hu

A honlap mondanivalója elég egyszerű:

  • figyelemfelhívás ("Mi főzünk, Ön pihen...");
  • megmutatjuk az aktuális ajánlatainkat;
  • elolvasható néhány vélemény;
  • láthatóak az adagok;
  • elmagyarázzuk, hogyan lehet rendelni;
pokerfood.hu
pokerfood.hu
  • tájékoztatjuk a kiszállítással kapcsolatos tudnivalókról;
  • bemutatkozás;
  • megmutatjuk kapcsolati adatainkat;
  • a végén egy kis reklám: a partnerek.

Ezért döntöttünk úgy, hogy egylapos elrendezésű weblapot készítünk.

pokerfood.hu

Érdekesség, ahogy a rendelési területek térképét oldottuk meg. Megrendelőnk jelezte, hogy időről időre változnak azon települések, ahonnan elérhetőek a szolgáltatásaik, ezért úgy döntöttünk, hogy egy dinamikus térképet használunk. Úgy gondoltuk, hogy a Google térképét használni túlzás lenne, ezért egy nagyon egyszerű, könnyen bővíthető megoldást használtunk. Meg lehet adni a település nevét, egy relatív koordinátát, ami azt mutatja meg, hogy a saját térképen belül hova kell helyezni a csillagot, és egy égtájat, hogy a település neve a csillaghoz képest hol legyen. Íme az eredmény:

pokerfood.hu

Fotók

Megrendelőnk számára az is fontos volt, hogy ügyfelei a honlapon is azzal találkozzanak, amivel a valóságban. Ezért csak olyan ételről került fel fotó, amely valóban ott készült, és a honlapról megismerhető lett a cég teljes csapata is. Fotós munkatársunk jó néhány órát eltöltött a konyhán és élvezte annak minden előnyét, mert az ételek nemcsak szépek voltak, hanem finomak is.

A honlapon látható ételfotókat, portrékat és csoportképeket is mi készítettük. 

A honlap itt található: pokerfood.hu

Kategória