Szegedi idegenvezető honlapja

Idegenvezetés Szegeden honlapja

...

Idegenvezetés Szegeden honlapja

A honlap szerkezete nagyon egyszerű, talán ebben is rejlik a nagyszerűsége. A nyitóképet követő részben felsoroljuk a választható városnéző sétákat, melyekhez saját készítésű fotókat mellékeltünk. A kerek fotók olyan hatásúak, mintha bekukucskálnánk valahova: látjuk, hogy mire számíthatunk, de úgy érezzük, hogy sok minden még el van rejtve előlünk, ezért mindenképpen oda szeretnénk menni, hogy az egészet is lássuk.

A séták közé turisták visszajelzését helyeztük. Nem akartunk túlságosan hivalkodni velük, ezért nincsenek nagyon elkülönítve, de az olvasó megtalálja a hiteles értékeléseket.

Idegenvezetés Szegeden honlapja

A következő szekcióval kicsit személyesebbé tettük a honlapot. Az idegenvezető kedvencei rész minden betöltésnél más és más, de lényeges, hogy ezek tényleg az idegenvezető kedvencei.

Az időjárás rész mindig az aktuális hőmérsékletet és jellemzőket mutatja. A honlap üzembehelyezésekor ez még teljesen új szolgáltatás volt, azóta már eléggé elterjedt.

Idegenvezetés Szegeden honlapja

Az idegenvezető bemutatkozását azért tartottuk nagyon fontosnak, hogy az olvasók, érdeklődők megismerhessék leendő vezetőjüket.

Végezetül az összes elérhetőséget láthatjuk, valamint egy on-line kapcsolatfelvételi űrlap (amit a megrendelők általában szívesen használnak) segíti elő, hogy az érdeklődők megrendeljék a szolgáltatást. 

Idegenvezetés Szegeden honlapja

Természetesen mobilbarát módon készítettük el a honlapot, nálunk ez alapkövetelmény :-)

A honlap szegedszeged.hu címen elérhető, és ha megtetszett, szegedi idegenvezetést is kérhetünk rajta keresztül.

Idegenvezetés Szegeden honlapja